Nicklas Jadeland, Oberoende Försäkringars nya säljare

25 nov Nicklas Jadeland, Oberoende Försäkringars nya säljare

Sedan i våras arbetar Nicklas Jadeland med försäljning på Oberoende Försäkringar, samtidigt som han utbildar sig för att bli försäkringsförmedlare. Den sportintresserade känner säkert igen Nicklas som tidigare ishockeyproffs i Malmö Redhawks, men nu har han snörat av sig skridskorna för att inleda sin nya karriär inom försäkringsbranschen. Vi är otroligt glada att ha honom ombord!

Vad var det som lockade dig till Oberoende Försäkringar?
Vi fick en bra kontakt direkt. Jag kände att ni ville satsa på och forma mig. När jag skulle börja min nya karriär visste jag mest att jag ville vara ute och träffa människor för att bygga relationer. Sedan var det en bonus när det visade sig att försäkringar också var både intressant och roligt!

För många är du en välkänd ishockeyprofil. Spelar du fortfarande?
Ja, det gör jag faktiskt. Jag spelar i IK Pantern i division tre, tillsammans med gamla kompisar. Det är ett bra sätt att både umgås och röra på sig. Samtidigt känner jag att ishockeyn tillhör ett avslutat kapitel, nu är jag sugen på att komma igång med min nya karriär.

Tar du med dig något från elitidrotten in i din nya roll?
Absolut. Man får med sig mycket från idrotten, som att alltid göra klart de uppgifter som man har blivit tilldelad. Jag lägger ingenting åt sidan för att jag inte kan det. Det är bara att lära sig. Jag har alltid haft en strävan efter att bli bra, eller bäst, på det jag gör, och det är nog därför det har gått så snabbt för mig att komma in i mitt nya arbete.

Vad ser du mest fram emot med jobbet?
Att pandemin ska ta slut! Jag vill komma ut och träffa folk, men just nu får folkhälsan självklart gå före. Det positiva med den rådande situationen är att jag har fått tillbringa mycket tid på kontoret och lära känna mina kollegor. De har lärt mig mycket, precis som det administrativa arbetet som jag har sysslat med de senaste månaderna.

Är du intresserad av att bli kund hos oss? Hör av dig till Nicklas!

E-post: nicklas.jadeland@oberoendeforsakringar.se
Tel: 0706-54 77 11